Leja turizem logo
 
   
blank
Predstavitev
Kontakt
Letalske karte
& Rent a Car
Darilni boni
Fotogalerija
Reference
Koristne povezave
Spošni pogoji
poslovanja

Reference

Vedno smo zelo veseli dobrih odzivov naših strank in prav to nam daje voljo in motivacijo za še boljše delo v prihodnje.

 

Ponosni smo na naše stranke, ki nam že zaupajo. Naše reference so tako javne ustanove in zavodi ter številna majhna, srednja in velika podjetja kot tudi posamezniki.

 

Tako smo popeljali  na izlete  kolektive kot so: Telekom Celje, Aero Celje, Zdravilišče Laško, KGZS Celje, VO_KA, Javne naprave, Cementarna Trbovlje, Zdravstveni dom Trbovlje, IGM Zagorje, Dom starejših občanov Polzela, Dom Velenje, Davčna Celje, Davčna Hrastnik, Upravna enota Ajdovščina, Liv Postojna, KZ Trebnje, Rudnik Velenje, Gorenje-Servis, Elektro Krško, ERA Velenje, Zlatarna Celje, Mlekarna Arja Vas, Gostinska šola, PTT Ljubljana, PKŠ, Šolski center Krško-Sevnica, Meja Šentjur...


..........................................

 

Velenje, 29.06.2009

 

še vedno smo pod močnimi vtisi našega izleta v Beograd. Bilo je fenomenalno, nepozabno. Od trenutka, ko sva se prvič slišali po telefonu, sem začutila, da bo to tisto pravo. Glede na to, da smo izredno živahen kolektiv in hkrati dokaj zahteven, smo Vam glede organizacije, vodenja in ne nazadnje človeške topline, podelili oceno ODLIČNO!!!! Na koncu naj Vam še potrdim vaš logo:"Spoznajte sebe, da boste lažje razumeli svet in spoznajte svet, da boste lažje spoznali in spremenili sebe.
Z veseljem bomo še sodelovali z vami in vas priporočali tudi drugim.
V imenu

OŠ Livada iz Velenja Vam želim lep dan in še veliko poslovnih uspehov.

 

..........................................

 

28.5.2009

 

Spoštovana ga. Lepa!
Še polni prijetnih in pozitivnih vtisov iz izleta v Črni Gori, vam v imenu sodelavcev zahvaljujemo za čudovit program, prečudovit izlet!
Nihče nima pripomb, samo pohvale. Veliko povpraševanje kolegov iz SE Ljubljana, ker so se letos prvič udeležili.
Vodenje programa je bilo enkratno, strokovno in prijetno. Vse pohvale za strokovnost in razumevanje ge. Marjane.
V Slovenijo smo prispeli srečno, pa tudi tista utrujenost je zginila, ker sta nas na cilj pripeljala čudovita voznika: g. Šarlah in g. Zoran (žal priimka se ne spomnim)
Vse pohvale voznikom.
Želeli bi da tudi na Izletniku vedo za to, ker smo ljudje navajeni kritizirati, redko kdaj pohvalimo.
Torej, v imenu sodelavcev Gorenja Servis in mojem imenu veliko hvala!

 

Zora

 

..........................................

 

Spoštovana ga. Lepa,

 

po odličnem Beogradu z Leja-turizem v septembru 2007 smo se odločili za Sarajevo v juliju 2008. Potovanje, povezano tudi z nostalgičnimi spomini nekaterih na vojaško leto tam doli, je preseglo vsa pričakovanja. Čeprav se rane neumne vojne še vedno tuintam vidijo, pa lepota teh krajev in prijaznost ljudi odtehtajo vsak pomislek in dvom.
Bilo je res fajn! "Bosanskega žura", kot smo ga doživeli z Daro Bubamaro na bazenih tik ob Baščaršiji, ne bomo nikoli pozabili, v spominu pa nam bo zagotovo ostala tudi Prva gimnazija, kjer so nas prisrčno sprejeli, Svrzina kuća, Baščaršija, Ilidža, Jahorina, motel Dragana na Vrbasu, odlični glasbeniki Lela, Nešo in Terza, ki bi nas tam gotovo zabavali še dolgo v noč, če ... Če ne bi morali na pot. In proti domu. "Škoda," je bil naš komentar naslednji dan.
Za vse lepo in nepozabno se zahvaljujemo voznikoma Jožkotu in Jani, ki je s svojo simpatično mladostjo povsod vzbujala pozornost, vodnici Mateji in predvsem Vam, ga. Janković, ki ste znova dokazali, kaj pomeni v turizmu profesionalizem in pristen občutek za zadovoljstvo ljudi. Naj se Vam čevapi in hladno pivo z Baščaršije pozlatijo! Pa tisti frakelj s kavo na Jahorini pri Stojkotu tudi.
Najlepša hvala!
Vse najboljše Vam želim v imenu 50 profesorjev s I. gimnazije v Celju

 

mag. Anton Šepetavc, ravnatelj

 

..........................................

 

CELJE, 1. 10.2007

 

Spoštovana, draga gospa Lepa Janković,
v tem vse prehitrem, s problemi vseh vrst natrpanem življenju  je kakor balzam za dušo potovanje, kot ga v Srbijo organizirate Vi. Človek ob Vas namreč takoj začuti, da se s turizmom ne ukvarjate zgolj zaradi denarja, ampak z odprtim srcem in iskreno prijaznostjo, kakršna je v modernem kapitalističnem svetu že zdavnaj izumrla. Najbrž pa je nikoli niti ni bilo.
V Vas je zbrano vse bistvo juga: veliko srce in sončna duša, spretnost in iznajdljivost, sposobnost v vsem in vsakomur najti lepo in dobro. Tisto, kar ostane v spominu.
Beograd z Vami bo v nas ostal kot ljub spomin na ponovno srečanje z nekdanjo skupno domovino, hkrati pa – filozofsko rečeno – kot srečanje s samim seboj. Marsikaj smo ob Vas, Vaši  mladi pomočnici Sandri in obeh izredno prijaznih voznikih Borutu in Dragu lepega videli, marsičesa smo se naučili, marsikaj spoznali: o lepoti in trdoti življenja v Srbiji, o dobroti in ponosu, o širokosrčnem balkanskem gostoljubju … Vsem iskrena pohvala in zahvala za trud in odlično opravljeno delo! Prepričani smo, da se bomo z Leja-turizmom še kdaj odpravili na pot.
Kajti očitno imamo nekaj skupnega v razumevanju sveta in življenja. Nekaj , kar je pred približno četrt stoletja v svoji knjigi zapisal tragično v Himalaji preminuli slovenski alpinist Nejc Zaplotnik:
»Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel; kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.«
Vse lepo in dobro pri Vašem delu in v življenju nasploh Vam v imenu 48 profesorjev s I. gimnazije v Celju, ki smo potovali z Vami, želim hvaležni

 

mag. Anton Šepetavc, ravnatelj

 

..........................................

 

Spoštovana gospa Lepa!

Še enkrat pa se Vam moram zahvaliti za tako lep izlet, ki ste nam ga zorganizirali. Že nekaj dni nas grejejo misli in doživetja iz Beograda in se tako kar lažje spopadamo z vsakdanom. Prav gotovo nam bosta ta dva dneva ostala v zelo lepem spominu. In videti je, da ste res z vso dušo predani temu poslu, kar da takim izletom nekaj več in tisto, brez česar izlet ne more biti dober. Ostanite taki še naprej. Želim Vam uspešno nadaljnjo pot!

 

Lep pozdrav!

 

Darinka Tepeš,

 

Šolski center Šentjur

 

..........................................

 

Spoštovana ga. Lepa!

 

Dovolite, da se vam v svojem imenu in v imenu vseh udeležencev izleta v Beograd, zahvalim za lepe štiri dni druženja. Hvala za dobro organizacijo in   prijetno vodenje. Z vašo pomočjo nam bo Beograd ostal še v lepšem spominu.

 

Lep dan in veliko poslovnih uspehov!

 

Anica Užmah

 

..........................................

 

Spoštovani,

 

V imenu delavcev Zavoda RS za zaposlovanje OS Velenje, se vam zahvaljujem za organizacijo našega izleta v Zasavje. Videli smo veliko lepega, slišali veliko zanimivosti in posebnosti krajev, skozi katere smo se peljali in si jih ogledali. Mislim, da je vsakdo izmed udeležencev vsaj enkrat pomislil na to, kako mala je naša država, ima pa toliko lepot in zanimivosti, ki si jih resnično izplača pogledati in na katere smo lahko ponosni.
Hvala  vodiču za izvrstno vodenje in obilico informacij, ki nam jih je posredoval med celotnim izletom.

Lep pozdrav!

 

Irena Imperl
Predsednica Sindikata
delavcev OS Velenje
Tel. 03 898 82 11

blank
 
© Leja turizem, Zvodno 20d, 3000 Celje, Slovenija

Tel.: 03 493 0463, Fax: 03 493 0464, E-pošta:leja-turizem@siol.net, info@leja-turizem.si

blank

Oblika: Rok Krznar